Alfa

RLI AGHI AGI AGll Eagermind Honour The Code

Owned and loved by: Renée Vonheim

Reg.no: NO44545/21

Born: 02.05.2021

Nickname: Alfa

Sex: Bitch

Colour: Blue merle

Tail: NBT

Height: 49.5cm

Weight: 21 kg

Teeth: scissor bite, full dentition

Eyes: Clear 2021, 2024

HD: C

AD: 0

Mentality: completed mental description (MH) with 1 on gunshots (secure)

MDR1: clear (DNA)
HSF4: clear (DNA)
CEA: clear (DNA)
PRA: clear (DNA)
CMR1: clear (DNA)
NCL6: clear (DNA)
HUU: clear (DNA)
DM: clear (DNA)


Resultater

Utstilling:

2 CERT

1  Res CERT

1  BIR

2  BIM

1  BIG 2

1  BIR Junior

1  BIS 3 junior

12  CK

Agility:                

Agility klasse 3

Agility Hopp:     

Hopp klasse 3

Rally lydighet:

Klasse 2
Beskrivelse av Alfa

Alfa er heilt spesiell for oss og hun har vært fantastisk fra hun kom i hus. Vi er en familie på 5 og fra første stund så falt hun til ro hos oss. Hun er en god familiehund som er tålmodig og forsiktig med barn. Hun er også en trygg hund som har gjort en veldig bra MH, vi fikk masse skryt fra både test leder og figuranter.


Hun elsker å trene og er alltid klar for nye oppgaver. Hun liker alt man introduserer henne for og hun trenes i blodspor, lydighet, rally lydighet og agility. I tillegg trener vi en del fitness (styrketrening for hund), jeg løper med henne og hun trekker på skiturer. Ellers elsker hun å springe løs og holder seg alltid i nærheten av oss. Alfa har også en god avknapp og kan fint takle roligere dager uten at hun maser eller krever mer. For det hun elsker aller best er mennesker og andre hunder, så hun er fornøyd bare hun får være med på det vi gjør.


Alfa sin beste egenskap i tillegg til å være en trygg og sosial hund er at hun har relativt lite lyd. Hun er langt fra lydløs, men til aussie å være er det lite lyd i henne. Dette var det første vi merket når vi hentet henne. Hun har lite vokt i seg og står gjerne ute i hundegården eller i stuevinduet og ser på alt som skjer i gata uten å gi lyd fra seg. Hun har så og si ingen lyd når vi trener med henne heller. Hun kan veksle mellom å ligge å slappe av, og å være klar til aktivitet ut fra hva jeg ønsker.


Hun er god på lek og elsker å hente baller og andre gjenstander både på land og i vann. Hun er også glad i en drakamp og over alt så elsker hun godbiter. Hun er en god svømmer og vi har trent en god del i vann der hun svømmer mens jeg padler i kajakk. Hun elsker alt som har med vann å gjøre.


Stamtavle


Mor: N UCH Eagermind May The Force Be With You - Leia

Far: N UCH NJV-19 -21 NORDJV-19 NORDV-19 Chaspades Compressed Mylonite - Mylo

HD: B             AD: 0            Eyes: clear    

HD: A              AD: 0             Eyes: clear    

Bilder