Valper

Vi har ingen ledige valper.


Valper fra Star of Evarars

Våre valper er klare for å flytte i nye hjem når de er 8 uker gamle. Da er de øyelyst, fått vaksine, ormekur og de er registerte i NKK. Valpene leveres med veterinærattest og pass. Valpene har blitt godt sosialiserte med både mennesker og hunder. De har også spesielt de siste ukene før avreise fått miljøtrening ved å oppleve ulike miljøer sammen med moren. Valper fra oss vil få oppfølging gjennom hele livet, og dere blir invitert på kennelsamlinger årlig. Jeg hjelper gjerne til med alt fra valpetrening, utstilling, lydighet og / eller agility trening.


Alle våre aussier har gjennomført mentaltest (MH) da vi synes dette er et fint verktøy i avlen på brukshunder. Alle våre hunder gjennomfører røntgen av HD (hofter) og AD (albuer), øyelyses og DNA testes for arvelige sykdommer (aussie). Vi foretrekker å bruke hunder i vårt avlsprogram som har meritter fra både hundesport og utstilling.


Forventninger til valpekjøpere

Vi ønsker valpekjøpere som har kjennskap til rasen og hva den krever, og som kan gi hunden både det den trenger fysisk og mentalt.

Vi forventer at valpekjøpere øyelyser hunden minst en gang etter den har fylte 1 år, mentaltester hunden etter fylte 1 år (aussie) og røntger hofter og albuer når hunden er mellom 12-18 måneder. 

Vi ønsker at valpekjøpere stiller ut hunden minst 3 ganger, og det er også svært ønskelig at hundene blir brukt i en eller annen form for hundesport. 

Vi ønsker også at valpekjøpere holder kontakten med oss og informerer oss om det skulle være noe; både positivt og negativt.

Fôrvert / medeier

Vi ønsker å komme i kontakt med potensielle fórverter / medeiere som ønsker valp fra oss. Les gjerne først hva det vil si å være en forvert / medeier på en hund fra Star of Evaras: