Resultater fra agilitystevne i Sverige!

15.01.2024

Stevne: Hundsportcentrum Nord / Agility               Dato: 13-14.januar 2024     

Hund: RLI AGHI AGI Eagermind Honour The Code - Alfa


Resultat lørdag: Det ble disk i alle løp, men spesielt i de to siste løpene så var det både god fart og god konsentrasjon. Litt stang ut, men vi var samtidig nært napp i alle løp. Så alt i alt en veldig god følelse. Vi hadde relativt vanskelige baner og hun går blant annet i en tunell felle og en felle med to hopp hinder som står like ved hverandre. Dette er blant de tingene som kan skje når hun ikke er så fokusert som hun vanligvis er på trening, da er det noen ganger hun tar egne valg hvis hun tenker at dette må være riktig vei. Har trent på disse fellene før, men det blir noe annet på konkurranser uansett. Alle feltene satt på alle løp og hun har til nå aldri hatt feltfeil på stevner så det er vi veldig stolte av. Alfa er helt fantastisk å ha med på konkurranser siden hun verken bjeffer mye eller stresser seg unødvendig opp selv om det er et relativt hektisk miljø på agility stevner. Dette har vi også selvsagt trent på.


Resultat søndag: Feilfritt, 2.plass og napp i hopp klasse 2!

Endelig fikk vi et napp til og nå mangler vi bare et napp i hopp klasse 2 så er vi i hopp klasse 3. I dag var hun faktisk jevnt over ganske ukonsentrert og det var ikke samme flyt og fart som dagen før. Jeg måtte jobbe meg hardt gjennom alle løp og det endte opp med en 4.plass med noen feil/vegringer og et feilfritt løp med 2.plass og ikke minst napp! Så nå er det bare å få tatt det siste nappen i hopp klasse 2 slik at vi kan jakte certene i hopp klasse 3!


Har lagt ut noen filmer fra agilitystevnet på instagram, følg meg gjerne der hvis du ønsker å se mer bilder og filmer fra Star of Evaras. Vi har også en facebook side der jeg legger ut nyheter og innhold fra oss.