Bris sitt første rallylydighetsstevne!

08.10.2023

Stevne: Rallylydighet hos RTBK.             Dato: 7-8 oktober

Hund: Zitara Star` s Cover Angel - Bris


Da har Bris gått sitt første rallylydighetsstevne. Hun er 11 måneder og har trent svært lite rallylydighet. Faktisk så har hun ikke gått en hel bane uten belønning før dette stevnet. Men vi har trent masse de to siste ukene og klasse 1 består jo i hovedsak av hverdagslydighet.


¨Resultat lørdag: 3. plass med 1.premie

På lørdag så gikk hun helt fantastisk. Fra vi gikk inn i hallen så hadde hun fullt fokus og hun gikk konsentrert og stille. Det ga en virkelig god følelse å gå med henne og det lille vi fikk i trekk var førerfeil, så Bris var mer eller mindre feilfri.

Resultat søndag: 5. plass med 2.premie

På søndag så hadde hun litt overtenning og hun forventet mer belønning siden banen også var en del vanskeligere. Vi var svært nær 1.premie så det var litt kjipt å akkurat havne under grensen for 1.premie. Jeg hadde en førerfeil som kostet oss flere poeng (som jeg overhode ikke husker) og på slutten hadde hun både lite fokus og mye lyd. Da bjeffet hun litt rundt på dommeren og omgivelsene, men dette var nok mest på grunn av at hun ikke skjønte hvorfor hun ikke ble belønnet med annet en gode ord fra meg. Så da ble hun rett og slett litt frustrert som kostet oss akkurat de poengene vi trengte for en 1.premie.

Jeg er veldig fornøyd med hennes første stevne. Vi har trent svært lite i denne hundesporten og fått gode resultater ut fra våre forutsetninger. Hun er magisk når hun er "på", men trenger litt mer trening og rutiner for å bli litt mer stabil.