INT utstilling i Vasa og agility stevne i Skellefteå

29.04.2024

Utstilling: Internasjonal utstilling i Vasa                     Dato: 14.april 2024

Hunder: RLI AGHI AGI Eagermind Honour The Code - Alfa

Eagermind How You Remember Me - Ember

Zitara Stars Cover Angel - Bris

Denne helgen ble vår første tur med bobilen og selv om det ble 230 mil på bare en helg så ble turen mye bedre for både oss og hundene siden vi kjørte bobilen. Det ga oss mer plass når vi kjørte og ikke minst mulighet til å overnatte der vi ønsket som igjen førte til litt mer frihet og ikke like stramt "program" på reisen.


Resultat utstilling: Alfa fikk Excellent og 1.AKK, Ember VG og Bris VG. Resultatene ble ikke helt som ønsket da vi hadde håpet på cert. Samtidig så fikk jeg faktisk den beste følelsen noen gang i ringen med alle 3 hundene og det var virkelig en fin opplevelse. Vanligvis så føler jeg det aller best når resultatene er gode, som det konkurransemennesket jeg er. Samtidig har jeg alltid vært opptatt av at hvis man gjør sitt aller beste både i forkant og underveis i en konkurranse så er jeg fornøyd. Det samspillet jeg hadde med alle tre hundene var det beste jeg noen sinne har hatt i en utstillingsring så derfor ga denne dagen meg så mye mer enn resultater. Det ga også ikke minst masse motivasjon til utstillingene framover. De detaljene vi har jobbet med fungerer og både jeg og hundene hadde det rett og slett gøy i utstillingsringen. Vi har hatt det gøy før også, men alt bare klaffet bedre denne dagen og følelsen ble derav også bedre.


Stevne: Skellefteå BK / agility               Dato: 15.april 2024

Hund: RLI AGHI AGI Eagermind Honour The Code - Alfa


Resultat: Feilfritt, napp og 1.plass i agility klasse 2

Alfa var nylig ferdig med løpetiden og derav var hun litt ufokusert og gikk en del saktere enn jeg er vant med. Samtidig jobbet hun godt i alle løp selv om hun helt klart følte seg litt slapp og sprang noe saktere enn det hun vanligvis gjør. Dette er foresten helt normalt for henne å være, ved løpetid så går alltid farten hennes ned og ofte en liten stund etter. Heldigvis er farten nå kommet opp igjen og hun har fått løpetiden bak seg. Vi klarte som beste resultat å få et feilfritt løp som holdt til 1.plass. Så nå trenger vi bare 1 napp i agility klasse 2 så er vi i agility klasse 3!