Resultater fra agility stevne i Trondheim!

19.03.2024

Stevne: Agility stevne / Gauldal HK vinterstevne          Dato: 16-17.mars 2024

Hund: RLI AGHI AGI Eagermind Honour The Code - Alfa


Resultat lørdag: Alfa var som vanlig veldig fin på oppvarming og hadde godt fokus. Både Ember og Bris hadde løpetid så hun har vært litt ufokusert i forkant av dette stevnet. I tillegg venter hun selv løpetid (fikk den etter vi kom hjem), så hun har vært litt mer vimsete enn vanlig. Så jeg var svært spent på første løp som var i agility klasse 2. Vi har vært i Trondheim Hundehall en gang tidligere, men det er et år siden, så miljøet var relativt nytt for henne. Alfa var fokusert og klar for å jobbe så første løp ble feilfritt med 1.plass og napp! Det ble disk på løp nummer 2, men hun jobbet svært godt også i dette løpet. Hadde jeg vært litt raskere på handlingen i starten hadde jeg nok klart å få henne feilfri gjennom også dette løpet. Hun tar rett og slett en større sving enn det jeg hadde forutsett og da ble det vanskelig å treffe det ene riktige hinderet av de tre hinderne som sto relativt nært hverandre. 

Resultat søndag: Feilfritt med 1.plass og napp i hopp klasse 2 på første løp, svært fornøyd med fokuset hennes og selv om hun ikke er like rask som dagen før så jobber hun jevnt og godt. Vi har nå opprykk til hopp klasse 3 og jeg gleder meg til å jakte cert med henne! Vi får en disk i det siste løpet, men også her jobber hun svært godt så jeg er veldig fornøyd med alle løpene i helgen. Jeg har lagt ut reels fra løpene på Instagram kontoen til Star of Evaras.

I tillegg til å ha en super stevne helg fikk vi besøkt venner og familie når vi var i Trondheim. Vi fikk også kjøpt oss bobil denne helgen og vi gleder oss masse til å bruke den på stevner framover!